Dogs&Co Antiblafband Dogs&Co Antiblafband Dogs&Co Antiblafband Dogs&Co Antiblafband Dogs&Co Antiblafband Dogs&Co Antiblafband
Dogs&Co Antiblafband Dogs&Co Antiblafband Dogs&Co Antiblafband Dogs&Co Antiblafband Dogs&Co Antiblafband Dogs&Co Antiblafband
Anti blafband- Kleine Hond - Diervriendelijk - GEEN Schok - Oplaadbaar - Hondenhalsband - Met 3 kleuren frontjes
1 Reviews | Review toevoegen
Anti blafband- Kleine Hond - Diervriendelijk - GEEN Schok - Anti blafband - Hondenhalsband - Met 3 kleuren frontjes - USB oplaadbaar

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 23,50
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 
De best verkochte Anti blafband van Nederland en België. Al meer dan 25.000 Nederlanders gingen u voor.

Hou je van je hond maar blaft je hond te veel? Deze premium Antiblafband is een zeer effectieve en diervriendelijke ondersteuning in de opvoeding. 

De anti blafband helpt tegen het blaffen door middel van een combinatie van een corrigerende pieptoon en pijnloze vibratie. De anti blafband geeft geen elektrische schok. Ons product is geen strafmiddel maar een ondersteuning in de opvoeding van uw hond.

De antiblafband is volkomen veilig, diervriendelijk, pijnloos en makkelijk in gebruik. 

Specificaties 
✔ Ondersteunend in de opvoeding van uw hond
✔ Intelligent blaf detectiesysteem
✔ Type correcties: Vibratie en geluid
✔ 7 correctie niveaus
✔ 7 gevoeligheidsniveaus
✔ Regenbestendig / spatwaterdicht
✔ Safe-systeem: Schakelt automatisch uit bij overmatige detectie
✔ Geschikt voor kleine en grote honden 
✔ Verstelbare halsband (halsmaat van 20 cm tot 52 cm)

Diervriendelijk Anti blafband 
De antiblafband beschikt over een intelligente blaf detectie microprocessor. Deze processor maakt onderscheid tussen het blaffen van uw hond en andere omgevingsgeluiden. De anti blafband is bijna geheel automatisch en daardoor zeer makkelijk in gebruik.

7 correctie niveaus 
De Antiblaf Hondenhalsband heeft 7 verschillende correctie niveaus. Elk niveau heeft een andere combinatie van een pieptoon en vibratie. Blaffen zet het volgende correctie niveau in werking. Op deze manier leert uw hond op een diervriendelijke manier te stoppen met onnodig blaffen. Om irritatie bij uw hond te voorkomen gaat de halsband na 7 keer blaffen automatisch in een slaapstand van 60 seconden. Hierna zal hij pas weer afgaan bij opnieuw blaffen van uw hond.

7 gevoeligheid niveaus
Daarnaast is de halsband eenvoudig op 7 verschillende gevoeligheids niveaus in te stellen. Hiermee stel je in hoe snel de antiblafband reageert.

Voor kleine en grote honden
Onze antiblafband is geschikt voor kleine en middelgrote honden van 2,5 kg tot 60 kg. De halsband van de blafband is verstelbaar van minimaal 20 cm tot maximaal 52 cm. 

De antiblafband hoort nauwsluitend om de nek van uw hond te zitten, de band hoort niet te bewegen en er moet net genoeg ruimte zijn om 1 vinger tussen te kunnen krijgen. 

Materiaal en en afmetingen
✔ Materiaal: Hoogwaardig Nylon en Plastic
✔ Gewicht: 99 gram
✔ Afmetingen verpakking: 9 x 8 x 4,5 cm 
✔ Kleur halsband: Zwart

Sorteren op:

Review toevoegen
Jo - 30-06-2022 14:15

Werkt en snel.........Hond heeft er baat bij.