Cats&Co Dubbele RVS voerbak voor katte Cats&Co Dubbele RVS voerbak voor katte Cats&Co Dubbele RVS voerbak voor katte Cats&Co Dubbele RVS voerbak voor katte
Cats&Co Dubbele RVS voerbak voor katte Cats&Co Dubbele RVS voerbak voor katte Cats&Co Dubbele RVS voerbak voor katte Cats&Co Dubbele RVS voerbak voor katte
Cats&Co Dubbele RVS voerbak voor katten
0 Review | Review toevoegen
De voerbak is speciaal ontworpen om het eten voor katten comfortabeler en gezonder te maken. De voerbak staat in een verhoogde standaard en kan worden ingesteld op een hoek van 15 graden.

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 19,95
€ 14,95
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 

Cats&Co Voerbak voor kat met standaard – Dubbele anti knoei drinkbak/voerbak – Verstelbaar - RVS

Met de dubbele voerbak van Cats&Co zullen alle katten dolblij zijn. De voerbakken van roestvrij staal zijn verstelbaar en voorzien van antislip, zodat de viervoeters comfortabel kunnen eten. Bovendien kunnen de eetbakjes na gebruik eenvoudig en snel weer schoongemaakt worden. Naast praktisch is het design ook nog eens super stijlvol en staat het prachtig in huis, win-win voor dier en baasje dus!

Praktisch

De dubbele voerbak is anti-overloop en gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal zonder coating, zodat deze geen smaak afgeeft en de huisdieren er veilig uit kunnen eten. Roestvrijstaal is daarnaast zeer hygiënisch en de afneembare eetbakjes zijn gemakkelijk schoon te maken. De onderkant is voorzien van antislip zodat de voerbak niet alle kanten opschuift wanneer de kat of hond aan het eten is.

Stimuleert gezonde houding

De voerbak is speciaal ontworpen om het eten voor katten comfortabeler en gezonder te maken. De voerbak staat in een verhoogde standaard en kan worden ingesteld op een hoek van 15 graden. Hierdoor hoeven de katten niet door de poten te zakken en zich niet te ver naar beneden buigen om te eten. Dit is zeer gunstig voor de spijsvertering van de kat, waardoor complicaties zoals braken minder zullen voorkomen. 

 

Pluspunten

✔ Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. 

✔ Stijlvol design. 

✔ Afneembare bakjes: makkelijk schoonmaken. 

✔ Kan worden ingesteld op 0 graden of 15 graden. 

✔ Stimuleert een gezonde houding tijdens het eten. 

Specificaties

✔ Materiaal: ABS plastic + RVS304. 

✔ Breedte voerbak: 13,7 cm. 

✔ Diepte voerbak: 6 cm.
Productafmetingen: 290*141*87.7 mm 

✔ Capaciteit 0 graden hoek: 480 ml.

✔ Capaciteit 15 graden hoek: 275 ml.

✔ Geschikt voor katten en kleine honden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.