Dogs&Co Ligbed Jeans Grijs Maat M 80x55cm Dogs&Co Ligbed Jeans Grijs Maat M 80x55cm Dogs&Co Hondenmand Jeans Grijs Maat M 80x55cm
Dogs&Co Ligbed Jeans Grijs Maat M 80x55cm Dogs&Co Ligbed Jeans Grijs Maat M 80x55cm Dogs&Co Hondenmand Jeans Grijs Maat M 80x55cm
Dogs&Co Hondenmand Jeans Grijs Maat M 80x55cm
0 Reviews | Review toevoegen
Dogs&Co Hondenmand Jeans Grijs Maat M 80x55cm

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 39,95
€ 24,95
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 

Een zeer luxe en robuuste hondenmand

Bij het kopen van een hondenmand is het belangrijk dat hij heerlijk ligt. Maar ook kwaliteit en prijs zijn belangrijke zaken. Kiest u voor de luxe Jeans Grijze hondenmand van Dogs & Co bent u verzekerd van de beste kwaliteit met een fantastische uitstraling. Daarnaast makkelijk te reinigen omdat dit kussen volledig afritsbaar is, dus zelfs de hoes van de rand kan je eenvoudig wassen. Een mand waar uw hond heerlijk van zal genieten en die met zijn look perfect zal staan in uw interieur. Geschikt voor elk type hond en verkrijgbaar in drie maten.

 

Jeans grijze hondenmand in verschillende maten

De jeansblue manden zijn uitgevoerd van zeer robuust materiaal. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit en zal de hondenmand lang meegaan. Daarnaast verkrijgbaar in 3 maten. Welke je nodig hebt hangt op dit vlak natuurlijk af van hoe groot je hond is. Kies een mand niet te klein, maar ook zeker niet te groot. Kijk op voorhand goed naar de maat die je nodig hebt. De onderstaande maten zijn buitenmaten, hou dus rekening met de opstaande randen. Verkrijgbaar in de maten:

  • Maat S 60 x 40 cm  -   Hoogte 20cm
  • Maat M 80 x 55 cm   - Hoogte 25cm
  • Maat L 100 x 70 cm  - Hoogte 28cm

 

Hondenmand met uitneembaar kussen

Bij het kopen van een nieuwe hondenmand is hygiëne erg belangrijk. Met het uitneembare kussen plus afritsbare hoes ben je verzekerd van een perfecte hygiëne. Het kussen en de hoes van de mand is te reinigen in de wasmachine. Hou hierbij wel rekening dat u hem niet warmer wast dan 30 graden en bij voorkeur niet in de droogtrommel doet.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.