Dogs&Co Hondenmand Linnen Grijs Maat M - 75x58cm Dogs&Co Hondenmand Linnen Grijs Maat M - 75x58cm Dogs&Co Hondenmand Linnen Grijs Maat M - 75x58cm Dogs&Co Hondenmand Linnen Grijs Maat M - 75x58cm
Dogs&Co Hondenmand Linnen Grijs Maat M - 75x58cm Dogs&Co Hondenmand Linnen Grijs Maat M - 75x58cm Dogs&Co Hondenmand Linnen Grijs Maat M - 75x58cm Dogs&Co Hondenmand Linnen Grijs Maat M - 75x58cm
Dogs&Co Hondenmand Linnen Grijs Maat M - 75x58cm
0 Reviews | Review toevoegen
Dogs&Co Hondenmand Linnen Grijs Maat M- 75x58cm

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 34,95
€ 17,50
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 

Een mooie en betaalbare hondenmand

Bij het kopen van een hondenmand is het belangrijk dat hij heerlijk ligt. Maar ook kwaliteit en prijs zijn belangrijke zaken. Deze hondenmand is een product van Dogs & Co is gemaakt van grijs linnen en zeer betaalbaar. Daarnaast makkelijk te reinigen met uitneembaar kussen. Een mand waar uw hond heerlijk van zal genieten en die ook perfect zal staan in uw interieur. Geschikt voor elk type hond en verkrijgbaar in vier maten.

 

Grijze linnen hondenmand in verschillende maten

De linnen manden zijn uitgevoerd in de kleur grijs. Daarnaast verkrijgbaar in 4 maten. Welke je nodig hebt hangt op dit vlak natuurlijk af van hoe groot je hond is. Kies een mand niet te klein, maar ook zeker niet te groot. Kijk op voorhand goed naar de maat die je nodig hebt. De onderstaande maten zijn buitenmaten, hou dus rekening met de opstaande randen. Verkrijgbaar in de maten:

  • Maat XS 47 x 37 cm
  • Maat S 61 x 48 cm
  • Maat M 75 x 58 cm
  • Maat L 90 x 70 cm

 

Hondenmand met uitneembaar kussen

Bij het kopen van een nieuwe hondenmand is hygiëne erg belangrijk. Met het uitneembare kussen ben je verzekerd van een perfecte hygiëne. Het kussen is te reinigen in de wasmachine. Hou hierbij wel rekening dat u hem niet warmer wast dan 30 graden en bij voorkeur niet in de droogtrommel doet.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.