Hondenmand grijs 50 cm Hondenmand grijs 50 cm Hondenmand grijs 50 cm Hondenmand grijs 50 cm
Hondenmand grijs 50 cm Hondenmand grijs 50 cm Hondenmand grijs 50 cm Hondenmand grijs 50 cm
Dogs&Co Hondenmand rond grijs 50cm
0 Reviews | Review toevoegen
Dogs&Co Hondenmand rond grijs 50 cm

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 19,95
€ 14,95
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 

Een zeer voordelige hondenmand geschikt voor kleine honden

Bij het kopen van een hondenmand is het belangrijk dat hij heerlijk ligt. Maar ook kwaliteit en prijs zijn belangrijke zaken. Deze ronde hondenmand is een product van Dogs & Co is gemaakt van zacht materiaal en met name geschikt voor kleinere honden of katten. Daarnaast makkelijk te reinigen met uitneembaar kussen. Een mand waar uw hond of kat heerlijk van zal genieten en die ook perfect zal staan in uw interieur. Verkrijgbaar in twee maten.

Ronde mand in twee maten

De ronde zachte manden zijn uitgevoerd in de kleur grijs. Daarnaast verkrijgbaar in 2 maten. Welke je nodig hebt hangt op dit vlak natuurlijk af van hoe groot je hond of kat is. Kies een mand niet te klein, maar ook zeker niet te groot. Kijk op voorhand goed naar de maat die je nodig hebt. Verkrijgbaar in de maten:

  • Maat S doorsnede 50 cm
  • Maat M doorsnede 60 cm

Hondenmand met uitneembaar kussen

Bij het kopen van een nieuwe hondenmand is hygiëne erg belangrijk. Met het uitneembare kussen ben je verzekerd van een perfecte hygiëne. Het kussen is te reinigen in de wasmachine. Hou hierbij wel rekening dat u hem niet warmer wast dan 30 graden en bij voorkeur niet in de droogtrommel doet.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.