Dogs&Co Snuffelknuffel LOBSTER Dogs&Co Snuffelknuffel LOBSTER Dogs&Co Snuffelknuffel LOBSTER Dogs&Co Snuffelknuffel LOBSTER Dogs&Co Snuffelknuffel LOBSTER Dogs&Co Snuffelknuffel LOBSTER Dogs&Co Snuffelknuffel  Kreeft - Denkspel voor de hond - LOBSTER
Dogs&Co Snuffelknuffel LOBSTER Dogs&Co Snuffelknuffel LOBSTER Dogs&Co Snuffelknuffel LOBSTER Dogs&Co Snuffelknuffel LOBSTER Dogs&Co Snuffelknuffel LOBSTER Dogs&Co Snuffelknuffel LOBSTER Dogs&Co Snuffelknuffel  Kreeft - Denkspel voor de hond - LOBSTER
Dogs&Co Snuffelknuffel Kreeft - Denkspel voor de hond - LOBSTER
0 Review | Review toevoegen
Snuffelmat - Snuffelkom - Kreeft - Speelmat - Trainingsmat -Speelgoed Hond - Denkspel hond - Snuffelknuffel

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 17,50
€ 9,95
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 

Schrokt jouw hond altijd alle brokjes op of wil je dat jouw hond even zichzelf vermaakt?

Dan is hier de oplossing:

Met deze Snuffelknuffel LOBSTER kan jouw hond lekker actief en leerzaam zijn of haar neus gebruiken. Door de lekkernij in de kreeft te verstoppen kan jouw hond leren het eten niet in 1 keer op te schrokken. Tegerlijkertijd leert jouw hond spelenderwijs zijn of haar neus actief te gebruiken. Uw hond zal veel plezier ondervinden van deze snuffelmat en zal de snuffelkreeft zien als een speelmateriaal. Ook stimuleer je de neus en het speur gedrag van jouw hond.

 

  • Door het ontwerp is de snuffelknuffel LOBSTER zeer diervriendelijk.
  • Door het zoeken naar de verstopte lekkernij leert jouw hond goed zijn of haar neus te gebruiken en rustig te eten. De moeilijkheidsgraad om de lekkernij te vinden is afhankelijk van hoe groot je de opening van de snuffelmat hebt. Hoe kleiner de opening, hoe moeilijker de lekkernij te pakken is.

 

LOBSTER is door het snuffelen erg vermoeiend en intensief voor uw hond. Houd er rekening mee dat uw hond leert dat het gebruik een begin en eind heeft. Gebruik daarom alleen de Snuffelmat wanneer er eten (droog voer/brokjes) of lekkernij in zit.

 

Het gebruik is super simpel aan te leren.

Om jouw hond eraan te laten wennen leg je in het begin de lekkernij bovenop de mat waarbij de lekkernij makkelijk te vinden is. Vervolgens maak je het steeds moeilijker door de lekkernij steeds moeilijker te verstoppen tussen de stroken en uiteindelijk maak je het nog moeilijker door de mat te veranderen naar de kom vorm.

De Snuffelknuffel LOBSTER is gemaakt van vilt en antislip materiaal wat ook wasbaar is in de wasmachine.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.