Dogs&Co gaat samenwerken met Ziltydog


Vanaf 27 september gaat Dogs & Co de samenwerking aan met ZILTY dog. Met ZILTY dog gaan wij de unieke lederen Dogs & Co hondenpoepzakjeshouders verkopen. Deze hoogwaardige kwaliteit sluit zeer goed aan op de range van producten van Zilty dog en wij kijken met veel plezier uit naar deze samenwerking. Wellicht gaan we in de toekomst nog meer leuke producten samen op de markt te brengen.
Over ZILTY-dog
ZILTY-dog is producent van luxe en speciaal ontworpen honden riemen, halsbanden en nog meer verschillende honden accessoires. Al deze unieke producten worden door Manon zelf gemaakt die 5 jaar geleden begon met ZILTY-dog.
Manon begon met het maken van anti-teken kettinkjes voor haar honden. Vervolgens is zij ook halsbanden en lijnen gaan maken. Door de vele verzoekjes van vrienden en vrienden van vrienden of zij ook een product voor hun honden wilde maken is de webshop ontstaan. Manon vindt het erg leuk hoogwaardige en luxe halsbanden en riemen voor jouw hond te maken, zo vertelt ze zelf; “Het is zo ontzettend leuk om voor klanten de producten te mogen maken waarbij zij de mogelijkheid hebben de kleuren zelf samen te stellen. Zo draag je bij aan een uniek product voor de hond of voor het baasje zelf”.Zou jij ook een van deze mooie producten voor jouw hond willen hebben? Bezoek dan de site www.ziltydog.nl en bestel deze unieke producten met de kortingscode ‘zilty5’ voor 5% korting op jouw bestelling.
 
  Dogs&Co     22-09-2021 12:07     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.