Halsband Johnson Maat S Dogs&Co
Halsband Nylon/Leer Johnson Aqua

Halsband Nylon/Leer Johnson Aqua

€ 19,95
€ 14,95
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 1
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
 

Deze nylon halsband is erg geschikt voor uw hond. Wanneer u de hond wilt aanlijnen is een halsband natuurlijk erg belangrijk. Het is verstandig om gelijk een kwalitatief goede halsband aan te schaffen. Bij Dogs & Co krijgt u altijd de beste kwaliteit. Deze nylon halsband is gemaakt in Turkije. Ze hebben het beste materiaal gebruikt om de halsband mee te maken. Dit zorgt ervoor dat de halsband stevig is, maar ook dat uw hond geen last heeft van de halsband. Naast dat deze halsband kwalitatief erg goed is, ziet de halsband er ook nog eens fantastisch uit! Bij onze eigen honden staan de halsbandjes perfect! Het voordeel van Dogs & Co is dat wij al onze producten ook zelf gebruiken. Zo kunt u erop vertrouwen dat de producten ook echt van topkwaliteit zijn. 

Wilt u ook een mooie nylon halsband?
De nylon halsband is in verschillende maten te verkrijgen, namelijk S, M, L en XL. Alle maten zijn 2cm breed, maar de lengtes verschillen. Welke lengte u nodig heeft kunt u bepalen aan de hand van de halsomtrek van uw hond. 
S = 26 – 32cm
M = 32 – 40 cm
L = 40 – 48 cm
XL = 48 – 56 cm
Het maakt dus niet veel uit hoe groot uw hond is. Voor iedere hond is een mooie halsband te krijgen. Deze halsband is slechts €19,95 en is helemaal met de hand gemaakt! Uiteraard kunt u uit verschillende kleuren kiezen, namelijk rood, aqua, grijs en zand. Deze halsbanden gaan goed samen met de nylon riemen die u ook op onze webshop kunt bestellen. Wanneer u de nylon halsband en riem in een set koopt bent u net iets voordeliger uit.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook