Snuffelmat Taco Dogs&Co Snuffelmat Taco Dogs&Co Snuffelmat Taco Dogs&Co Snuffelmat Taco Dogs&Co Snuffelmat Taco Dogs&Co Snuffelmat Taco Dogs&Co
Snuffelmat Taco Dogs&Co Snuffelmat Taco Dogs&Co Snuffelmat Taco Dogs&Co Snuffelmat Taco Dogs&Co Snuffelmat Taco Dogs&Co Snuffelmat Taco Dogs&Co
Snuffelmat Taco
1 Review | Review toevoegen
Snuffelmat - Taco - Anti schrok - Speelmat - Antischrokmat - Trainingsmat - Hondenvoerbak - Denkspel hond

Verwachte levertijd

1 maand(en)

€ 12,50
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 1
 

 

Schrokt jouw hond altijd alle brokjes op of wil je dat jouw hond even zichzelf vermaakt?

Dan is hier de oplossing.

Met deze Snuffelmat kan jouw hond lekker actief en leerzaam zijn of haar neus gebruiken. Door de lekkernij in de trainings mat tussen de stroken te verstoppen kan jouw hond leren het eten niet in 1 keer op te schrokken. Tegerlijkertijd leert jouw hond spelenderwijs zijn of haar neus actief te gebruiken. Uw hond zal veel plezier ondervinden van deze snuffelmat en zal de snuffel trainingsmat zien als een speelmat. Ook stimuleer je de neus en het speur gedrag van jouw hond.

De Snuffelmat is door het snuffelen erg vermoeiend en intensief voor uw hond. Houd er rekening mee dat uw hond leert dat het gebruik een begin en eind heeft. Gebruik daarom alleen de Snuffelmat wanneer er brokjes of een lekkernij in zit.

Het gebruik is super simpel aan te leren.

Om jouw hond eraan te laten wennen leg je in het begin de lekkernij bovenop de mat waarbij de lekkernij makkelijk te vinden is. Vervolgens maak je het steeds moeilijker door de lekkernij steeds moeilijker te verstoppen tussen de stroken.

De Snuffel TACO  is gemaakt van vilt, fleece en een antislip materiaal wat ook wasbaar is in de wasmachine.

Sorteren op:

Review toevoegen
Charlotte - 04-10-2020 11:08

Goed puzzelmateriaal voor m’n hond.
Is door bescheiden formaat ook makkelijk meer te nemen. Ziet er leuk uit, mooier dan de meeste snuffelmatten. Aanrader!