Zeer luxe hondenmand voor in de auto Zwart

Zeer luxe hondenmand voor in de auto - Comfortabel vervoer voor je viervoeter - Honden zitje auto - Autostoel voor hond - Honden mand - Dieren mand - Veilig onderweg - Hondenzitje - Auto bench - Zwart

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen
 

Neem je graag de hond mee met alles wat je doet? Dus ook mee de auto in? Geef je daarbij veel om het comfort en de veiligheid van de hond tijdens de autorit? Bekijk nu onze zeer luxe uitgevoerde autostoel voor honden!

Eenvoudig mee te nemen
Het Hondenzitje voor in de auto is zeer eenvoudig mee te nemen. Het zitje heeft de grootte van een gemiddelde autostoel en is daardoor zeer handzaam. De hondenmand is tevens zeer geschikt als regulier hondenmandje voor in de woonkamer. 

Zeer luxe uitgevoerd
Het zeer luxe autozitje is gemaakt van zeer sterk materiaal in de kleur zwart. Daarnaast is het autozitje voor honden ook uitgevoerd met een prachtig (wasbaar) kussentje waar de hond comfortabel op kan zitten en/of liggen. Dit zitje is gemaakt van zeer zacht uniek materiaal, net als de randen van het zitje. Ook zorgt het zitje voor een warm buikje van je hond. Daarnaast heeft het zitje aan de buitenzijde een extra opbergmogelijkheid.

Veiligheidsbanden en antislip bodem
Deze honden deken is voorzien van 2 “veiligheidsbanden/ankers” welke achterlangs de rugleuning en de zetel worden geklikt. Deze ankers zorgen er voor dat het hondenzitje op z’n plek blijft tijdens het remmen, optrekken en het maken van bochten tijdens de autorit. Daarnaast is deze hondendeken voorzien van een degelijke antislip stof aan de onderzijde, een extra zekerheid om het zitje op z’n plek te houden. Tevens is er een mogelijkheid om je hond met een hondengordel vast te maken aan de haak in het autozitje

Buitenmaat: 60x50x18 cm
Binnenmaat: 38x30 cm

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook