Zelfreinigende Dierenborstel Zelfreinigende Dierenborstel Zelfreinigende Dierenborstel
Zelfreinigende Dierenborstel Zelfreinigende Dierenborstel Zelfreinigende Dierenborstel
Zelfreinigende Hondenborstel - Kattenborstel Blauw + Roze
0 Review | Review toevoegen
Borstel Blauw

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 16,50
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Liefde voor een hond of kat is niet uit te drukken, maar toch brengen de trouwe viervoeters een aantal problemen met zich mee. Een huis vol haren is niet iets wat je wilt, maar je wilt ook niet elke dag het huis haarvrij maken. Deze hoogwaardige hondenborstel / kattenborstel zorgt ervoor dat dit probleem wordt opgelost in plaats van bestreden. De huisdierhaar verwijderaar is het beste systeem om je huis haarvrij te houden! Het probleem wordt direct bij de kern aangepakt. In plaats van dat je het huis haarvrij gaat maken, zorg je ervoor dat je geliefde hond of kat geen haar meer verliest. Hierdoor kun je nog meer genieten van de liefde van je prachtige huisdier.

Herken je het bovenstaande probleem? Dan is deze hoogwaardige hondenborstel / kattenborstel echt de perfecte oplossing voor jou. Echter biedt de hondenborstel / kattenborstel niet alleen deze oplossing, maar ook nog een andere! De borstel is namelijk zelfreinigend. De kwalitatief goede borstel zorgt er dus niet alleen voor dat je het huis haarvrij houdt, maar ook dat de borstel haarvrij blijft. En dit alles door middel van een druk op de knop. Door de zelfreinigende functie van de borstel hoef je bij deze borstel de haren er alleen nog af te pakken.

De beste oplossing
Deze huisdierhaar verwijderaar is de beste oplossing voor elke hond of kat met elk haartype. Door de hoek waarin de borstelharen staan, is de borstel een zeer aangename en diervriendelijke oplossing voor uw huisdier. De hondenborstel / kattenborstel zorgt ervoor dat alle losse haren verwijdert worden en dat de rest van de haren op een goede manier blijven zitten. Naast dat de borstel alle losse haren verwijdert, heeft de borstel ook nog een andere functie. De borstel verwijdert ook klitten en dient dus ook als klittenkam. Het is dus een multifunctionele zelfreinigende hondenborstel / kattenborstel / hondenkam / kattenkam! 

Voordelen
✔ Beste oplossing tegen huisdierharen
✔ Verwijdert klitten
✔ Zelfreinigend door middel van een druk op knop
✔ Anti-slip handvat
✔ Aangename en diervriendelijke borstelharen
✔ Beschermkapje om de borstelharen
✔ Handig in gebruik
✔ Hoge kwaliteit borstel

Kortom: nooit meer irritaties!

Productspecificaties
- Kleur: Wit/Blauw of Wit/Roze
- Inhoud: 1 x Hoogwaardige Zelfreinigende Hondenborstel / Kattenborstel
- Productnaam: Hoogwaardige Zelfreinigende Hondenborstel / Kattenborstel

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.