Always Your Friend Advanced Ear Cleanser & Deodorant - Oorreiniger en Deodorant 100ML
Always Your Friend Advanced Ear Cleanser & Deodorant - Oorreiniger en Deodorant 100ML
0 Review | Review toevoegen
Advanced Ear Cleanser is een 2 in 1 lotion die geweldig is voor het reinigen van de oren / gehoorgang en het ontgeuren van poten en huid. Het bestrijdt bacteriën en schimmels, verwijdert stof...

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 21,50
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 
Advanced Ear Cleanser is een 2 in 1 lotion die geweldig is voor het reinigen van de oren / gehoorgang en het ontgeuren van poten en huid. Het bestrijdt bacteriën en schimmels, verwijdert stof en overtollige was zonder op de meest natuurlijke manier te irriteren. Geweldige hulp bij tal van ooraandoeningen en allergieën. Uitstekend geschikt voor bescherming van het oor en de gehoorgang tegen mogelijke bedreigingen, vooral voor huisdieren met buitenactiviteiten. Het kan ook worden gebruikt als deodorant en elimineert de bacteriën die een slechte geur veroorzaken en het werkt vanaf het eerste gebruik. Uitstekende natuurlijke deodorant voor poten en voor kortharige rassen zoals Mopshond en Franse Bulldog.
* Vraag altijd een dierenarts om advies als het oor van de hond pijnlijk is, als de wasproductie is toegenomen of als het hoofd scheef komt te staan.

Geschikt voor honden, katten, konijnen en paarden.

Bewaar het best op een donkere plaats.

Oorreinigingstoepassing
Goed schudden voor gebruik. Spray op een wattenschijfje (of watten) en masseer zachtjes de buitenkant van de gehoorgang totdat je zichtbaar vuil en oorsmeer wegveegt. Het wordt aanbevolen om wekelijks te gebruiken voor onderhoud en bescherming.

* Vraag altijd een dierenarts om advies als het oor van de hond pijnlijk is, als de wasproductie is toegenomen of als het hoofd scheef komt te staan.

Deodorant-applicatie
Goed schudden voor gebruik. Spuit de vacht direct in en borstel deze vervolgens om de deodorant gelijkmatig te verdelen. Spuit de ogen of neus niet. Als dit gebeurt, was dan met veel water. Ideaal voor dagelijks gebruik. Het deodoranteffect kan tot een week aanhouden.


Zilvercitraat
Zilver doodt ziektekiemen wanneer het oxideert en geeft zilverionen af, die dodelijk zijn voor bacteriën en gisten en virussen. De aanwezigheid van colloïdaal zilver in de buurt van een virus, schimmels, bacterie of een andere eencellige ziekteverwekker schakelt het enzym van het zuurstofmetabolisme uit. In tegenstelling tot andere metalen zoals lood en kwik, is zilver niet giftig voor huisdieren of mensen.

Tea Tree Oil
Tea tree olie blijkt een goede natuurlijke remedie te zijn voor de haargroei. Tea tree olie heeft bewezen natuurlijke antischimmel- en antibacteriële eigenschappen die helpen bij het behoud van een schone, gezonde huid en sterke, gezonde haarzakjes. Het helpt alle dode huid te verwijderen en huidschimmels en bacteriën te verwijderen.

Pepermunt olie
Pepermuntolie is goed voor haar en huid. Het kan helpen bij uitdroging, jeuk of andere huidproblemen. De voordelen van etherische olie van pepermunt kunnen worden omschreven als antimicrobieel. Pepermuntolie kan de haargroei stimuleren vanwege het vermogen om de bloedcirculatie rond de hoofdhuid te verhogen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.