Gratis naamlabel bij een Royal Autostoel

  03-09-2023     Reacties (0)

Gratis naamlabel bij een Royal Autostoel Bij bestelling van een Dogs & Co Royal+ Autostoel ontvangt u een  gratis  luxe naamtag ter waarde van € 9,95 voor uw hond. Dit label wordt bevestigd aan uw nieuwe autostoel maar is natuurlijk te gebruiken op tal van andere manieren. Wij verzoeken u bij een bestelling de naam of initialen die u op het naamlabel wenst te noteren in het veld  opmerkingen  voor de opmaak van uw gratis naamlabel.

Lees meer

Dogs&Co Cadeaubonnen

  Dogs&Co     17-05-2022     Reacties (0)

Dogs&Co Cadeaubonnen Dogs&Co komt met iets nieuws, cadeaubonnen! Is er een puppy op komst? Of is de hond jarig? Dan is onze cadeaubon de perfecte oplossing. Vooral als je even niet zo goed weet wat je nou precies zou moeten geven ;) Zo kan de familie van de pup/hond zelf iets uitzoeken op onze site want, voor elke hond heeft Dogs&Co iets leuks! Wil je de kaart direct laten opsturen naar de ontvanger? Dat kan! Geef ons het adres door en wij zorgen dat het als een leuk cadeautje opgestuurd wordt.

Lees meer

Dogs&Co gaat samenwerken met Ziltydog

  Dogs&Co     22-09-2021     Reacties (0)

Dogs&Co gaat samenwerken met Ziltydog Vanaf 27 september gaat Dogs & Co de samenwerking aan met ZILTY dog. Met ZILTY dog gaan wij de unieke lederen  Dogs & Co hondenpoepzakjeshouders verkopen. Deze hoogwaardige kwaliteit sluit zeer goed aan op de range van producten van Zilty dog en wij kijken met veel plezier uit naar deze samenwerking. Wellicht gaan we in de toekomst nog meer leuke producten samen op de markt te brengen. Over ZILTY-dog ZILTY-dog is producent van luxe en speciaal ontworpen honden riemen, halsbanden en nog meer verschillende honden accessoires. Al deze unieke producten worden door Manon zelf gemaakt die 5 jaar geleden begon met ZILTY-dog. Manon begon met het maken van anti-teken kettinkjes voor haar honden. Vervolgens is...

Lees meer