Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Choco Waterproof Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Choco Waterproof Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Choco Waterproof
 Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Choco Waterproof Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Choco Waterproof Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Choco Waterproof
Dogs&Co Luxe Honden autostoel Royal+ Choco Waterproof
0 Review | Review toevoegen
Dogs&Co Luxe autostoel Royal+ Choco Waterproof

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 129,95
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 8
Aantal: 
Bestellen
 

Dogs & Co autostoel ROYAL+ WATERPROOF Choco

Neem je graag de hond mee met alles wat je doet? Dus ook mee de auto in? Geef je daarbij veel om het comfort en de veiligheid van de hond tijdens de autorit? Wil je je hond het allerbeste comfort en veiligheid geven? Bekijk nu de zeer luxe uitgevoerde autostoel, WATERPROOF versie, uit eigen productie van Dogs & Co. Deze autostoel onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en zeer ruime afmetingen waardoor deze geschikt is voor grotere honden of uw hond juist wat extra ruimte geeft.


Eenvoudig mee te nemen en DUAL-use
Deze autostoel is zeer eenvoudig mee te nemen. De stoel heeft door twee handgrepen een zeer makkelijke draagmogelijkheid. U pakt deze op als een tas. Deze autostoel heeft een zeer royaal zit-oppervlak en biedt daarmee veel ruimte aan de hond. De autostoel is tevens zeer geschikt als reguliere hondenmand voor in de woonkamer. Hierdoor is er sprake van Dual-use en kan de stoel dus op twee manieren gebruikt worden.

Zeer royaal uitgevoerd & eenvoudig te reinigen
De autostoel is voorzien van een verhoogde voorzijde en rugleuning en extra gevuld en daardoor zeer comfortabel uitgevoerd en gemaakt van sterk waterproof materiaal in de kleur Choco. De hoogwaardige water en vuilafstotende stof biedt veel comfort en veroorzaakt geen huidirritatie. Daarnaast is de autostoel voor honden ook uitgevoerd met een prachtig (wasbaar) ligkussen waar de hond comfortabel op kan zitten en/of liggen. Dit kussen is gemaakt van zeer zacht uniek materiaal. De zijranden van de autostoel zijn voorzien van opbergvakken. Het materiaal is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek en waterafstotend. Hierdoor blijft de autostoel en je auto altijd schoon!

Veiligheidsbanden, gordel en antislip bodem
Deze autostoel is voorzien van een verstelbare veiligheidsriem welke achterlangs de rugleuning van de bestaande stoel worden geklikt. Deze veiligheidsbanden zorgen ervoor dat de autostoel op z’n plek blijft tijdens het remmen, optrekken en het maken van bochten tijdens de autorit. Daarnaast is de autostoel voorzien van een degelijke antislip stof aan de onderzijde, een extra zekerheid om de autostoel op z’n plek te houden. Daarnaast is de autostoel uitgerust met een veiligheidsriem die aan de halsband van de hond geklikt kan worden wat voorkomt dat de hond tijdens het rijden uit de stoel kan springen zodat u ongestoord en veilig kunt rijden.

Geschikt voor ieder model auto
De Dogs & Co autostoel ROYAL WATERPROOF is geschikt voor elk type auto en eenvoudig te installeren: de afmetingen zijn perfect geschikt voor elk voertuig, auto, vrachtwagen en terreinwagen. De autostoel kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Het beschermt je stoel tegen vuil, krassen, honden en andere verontreinigingen. Houd de stoel schoon. En de gevoerde autostoel voor hond is hoog genoeg zodat je hond ook uit het raam kan kijken.

 

Buitenmaat:                                55x50x25 cm                                                                                                                                                                                
Hoogte voor en Achterzijde:     45 cm
Binnenmaat:                               45x45 cm

Verkrijgbaar in 8 kleuren: Zwart, Grijs, Bruin, Navy, Bordeaux, Taupe , Army en Choco.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.