Dogs&Co Likmat Bone Okergeel voor hond of kat Dogs&Co Likmat Bone Okergeel voor hond of kat Dogs&Co Likmat Bone Okergeel voor hond of kat
Dogs&Co Likmat Bone Okergeel voor hond of kat Dogs&Co Likmat Bone Okergeel voor hond of kat Dogs&Co Likmat Bone Okergeel voor hond of kat
Dogs&Co Likmat Bone Okergeel voor hond of kat
0 Review | Review toevoegen
Likmat met zuignap voor muurbevestiging 15x20cm

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 10,95
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Met deze likmat wordt het wassen of borstelen van uw trouwe viervoeter een stuk gemakkelijker. Wat eerst uren duurde, is nu binnen een paar minuten geregeld. Plaats wat van zijn/haar favoriete voedsel op de pad zoals bijvoorbeeld pindakaas, roomkaas of jam. Terwijl de hond aan het genieten is van de snack kunt u vrij en zonder stress aan de slag. Wanneer de snack op is, bent u alweer klaar!

De afleidingspad is gemakkelijk op de muur aan te brengen met de silicone drukknoppen aan de achterzijde en laat geen sporen achter. Het lik oppervlak is zo ontworpen dat het voedsel goed kan worden aangebracht en er alsnog leuk uitziet. Het product kan na gebruik worden afgespoeld met de kraan of douchekop. Mocht u de pad grondiger willen schoonmaken dan is dit ook geen probleem. Het is moeiteloos weer van te muur af te verwijderen. De likmat kan eenvoudig met de hand worden schoongemaakt. Geschikt voor in de vriezer en vaatwasbestendig!

De pad is te gebruiken voor zowel grote als kleine honden. Het is eenvoudig hoger of lager te plaatsen in uw badkuip, gootsteen, of douchecabine. Het is aan te brengen op bijvoorbeeld glas, plastic, keramische tegels, etc.

BPA vrij en FDA goedgekeurd. De pad bevat geen chemicaliën, is van siliconen, is geurloos, en veilig in gebruik.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.