Operatiepak voor de hond - Operatiepak voor de hond - Operatiepak voor de hond - Operatiepak voor de hond - Operatiepak voor de hond - Operatiepak voor de hond - Operatiepak voor de hond -
Operatiepak voor de hond - Operatiepak voor de hond - Operatiepak voor de hond - Operatiepak voor de hond - Operatiepak voor de hond - Operatiepak voor de hond - Operatiepak voor de hond -
Medisch Bodysuit - Operatie jumpsuit Grijs - Operatiepak voor de hond grijs
0 Review | Review toevoegen
Wil je ervoor zorgen dat je hond comfortabel en beschermd is tijdens het herstel na een operatie of medische ingreep? Dan is dit operatie jumpsuit voor honden de perfecte oplossing!
€ 22,50
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 1
 
Wil je ervoor zorgen dat je hond comfortabel en beschermd is tijdens het herstel na een operatie of medische ingreep? Dan is een medisch bodysuit voor honden de perfecte oplossing! Deze suits zijn speciaal ontworpen om je hond te helpen tijdens het genezingsproces.

Onze operatie jumpsuit zijn gemaakt van zachte en ademende materialen die zorgen voor maximaal comfort voor je hond. Ze bedekken het hele lichaam van je hond en bieden bescherming tegen likken, krabben en bijten aan wonden of verbanden. Dit helpt infecties te voorkomen en bevordert een sneller herstel.

De jumpsuits zijn voorzien van handige rits sluitingen en elastische banden, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw hond. Bovendien zijn ze wasbaar en herbruikbaar, waardoor ze een duurzame en kosteneffectieve keuze zijn.

Met deze jumpsuit kan je hond vrij bewegen zonder dat hij zichzelf kan verwonden. Het biedt ook een extra laag bescherming tijdens het herstelproces. Of je hond nu een kleine ingreep heeft gehad of een uitgebreide operatie heeft ondergaan, een recovery suit is een essentieel hulpmiddel voor een succesvolle genezing.

Dus geef je hond het comfort en de bescherming die hij nodig heeft tijdens het herstel met deze recovery suit. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat je harige vriend snel weer op de pootjes staat!

Kijk de maattabel voor de exacte maat voor je hond.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.