Snuffelmat Uil  Snuffelmat Uil  Snuffelmat Uil
 Snuffelmat Uil  Snuffelmat Uil  Snuffelmat Uil
Snuffelmat Uil - Anti schrok - Speelmat - Trainingsmat - Snuffelmat - Denkspel hond
0 Review | Review toevoegen
Snuffelmat Uil - Anti schrok - Speelmat - Trainingsmat - Snuffelmat - Denkspel hond - 40x44cm

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 19,95
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Schrokt jouw hond altijd alle brokjes op of wil je dat jouw hond even zichzelf vermaakt?

Dan is hier de oplossing.
Met deze Snuffelmat kan jouw hond lekker actief en leerzaam zijn of haar neus gebruiken. Door de lekkernij in de trainings mat tussen de stroken te verstoppen kan jouw hond leren het eten niet in 1 keer op te schrokken en is deze tevens ook te gebruiken als een voerbak. Tegerlijkertijd leert jouw hond spelenderwijs zijn of haar neus actief te gebruiken. Uw hond zal veel plezier ondervinden van deze snuffelmat en zal de snuffel trainingsmat zien als een speelmat. Ook stimuleer je de neus en het speur gedrag van jouw hond.

Door het ontwerp is de snuffel trainings mat zeer diervriendelijk en zal het niet met zijn of haar tanden constant op een harde rand komen om het eten of lekkernij op te eten, zoals de meest gebruikte anti-schrokbakken.
Door het zoeken naar de verstopte lekkernij leert jouw hond goed zijn of haar neus te gebruiken en rustig te eten. De moeilijkheidsgraad om de lekkernij te vinden is afhankelijk van hoe groot je de opening van de snuffelmat hebt. Hoe kleiner de opening, hoe moeilijker de lekkernij te pakken is.

De Snuffelmat is door het snuffelen erg vermoeiend en intensief voor uw hond. Houd er rekening mee dat uw hond leert dat het gebruik een begin en eind heeft. Gebruik daarom alleen de Snuffelmat wanneer er eten (droog voer/brokjes) of lekkernij in zit.

Het gebruik is super simpel aan te leren.
Om jouw hond eraan te laten wennen leg je in het begin de lekkernij bovenop de mat waarbij de lekkernij makkelijk te vinden is. Vervolgens maak je het steeds moeilijker door de lekkernij steeds moeilijker te verstoppen tussen de stroken en uiteindelijk maak je het nog moeilijker door de mat te veranderen naar de kom vorm.

De Snuffelmat is gemaakt van Fleece en antislip materiaal wat ook wasbaar is in de wasmachine.

Moelijkheidsgraad: gemiddeld
Polyester-Katoen
Antislip bodem
Wasbaar
Formaat: 40x44cm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.