Koel bandana Dogs&Co Koel bandana Dogs&Co Koel bandana Dogs&Co Koel bandana Dogs&Co
Koel bandana Dogs&Co Koel bandana Dogs&Co Koel bandana Dogs&Co Koel bandana Dogs&Co
Verkoelende Bandana van Dogs&Co
0 Review | Review toevoegen
Verkoelende Bandana Maat S

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 4,50
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Bescherm uw huisdier tegen oververhitting met deze honden koelhalsband. Uw hond zal de gehele dag hiermee koel blijven. Ook bij hoge temperaturen speelt en stoeit uw hond graag buiten. Om bij hoge temperaturen geen oververhitting of inzinking van de bloedsomloop te voorkomen kan deze koelhalsband bijna niet meer in een honden huishouden ontbreken. Het koelt en beschermt de bloedsomloop vooral bij hoge temperaturen, op reis, bij sport en spel en in het algemeen buiten. U hoeft de koel bandana slechts 5-10 minuten onder te dompelen in koud water en dan helpt het ter voorkoming van oververhitting.
Het gebruik van het koelproduct:
-Vul een bak met koud water en dompel de halsband hierin onder.
-Kneed het product zachtjes onderwater zodat deze het meeste water absorbeert. Het product zet wat uit en wordt daardoor lekker zacht en comfortabel. Het is normaal dat de halsband na het inweken vochtig aanvoelt.
-U kunt het koelproduct zachtjes uitwringen (niet te hard knijpen!) Na een paar uur is het meeste vocht weg. Het is niet zo dat je dier moet wachten voordat hij de halsband om kan, dat kan meteen.
-Het product kan in de koelkast gekoelt worden, maar zal toch het best werken als het in koud water wordt ondergedompeld. Als het product ijs- en ijskoud is gebruik deze dan nooit direct op uw dier, dat is onprettig en niet goed voor de spieren.

Er is een gleuf aangemaakt in de halsband zodat het ringetje van de normale halsband waar de riem aan wordt vastgemaakt erdoor heen kan. Zo kan u uw hond nog steeds aan de riem houden met de koelhalsband om. Instructies voor lang gebruiksplezier: Als u de koeling bandana wilt opbergen, zorg er dan voor dat deze eerst helemaal droog is. Dit kan een tijdje duren. Hang deze bijvoorbeeld buiten op in de zon. Berg de koelhalsband nooit op in een plastic zak of plastic container wanneer deze nog ietwat vochtig is, dit kan schimmel veroorzaken.

Makkelijk in gebruik: koelen en omdoen
Kleur: blauw
Materiaal: Polyester
Maten: Small versie ca. 35 cm omtrek en 11 cm diep Medium versie ca. 45 cm omtrek en 13 cm diep Large versie ca. 55 cm omtrek en 16 cm diep

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.