Honden Waterfles 500 ML met voerbakje Blauw Honden Waterfles 500 ML met voerbakje Blauw Honden Waterfles 500 ML met voerbakje Blauw Honden Waterfles 500 ML met voerbakje Blauw
Honden Waterfles 500 ML met voerbakje Blauw Honden Waterfles 500 ML met voerbakje Blauw Honden Waterfles 500 ML met voerbakje Blauw Honden Waterfles 500 ML met voerbakje Blauw
Honden Waterfles 500 ML met voerbakje Blauw
0 Review | Review toevoegen
Drinkfles voor Honden Draagbare Hond Waterfles 500ml Hondendrinkfles Onderweg met 100ml Hondenvoerbakje blauw

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 18,50
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
 • De hondenwaterfles bevat 500 ml. Waarmee u kunt zorgen voor een goede hydratatie van uw hond tijdens uw buitenwandelingen.
 • De afdichtende siliconen pakking in het deksel zorgt ervoor dat er geen water lekt en je hoeft je geen zorgen te maken dat je reistas nat wordt.
 •  Zet het water aan/uit met de knop. Als uw hond water wil drinken, houdt u de Aan-knop ingedrukt om het water af te voeren. Vergeet niet om de uit-knop na gebruik in de juiste stand te zetten.
 •  100 ml droog hondenvoer om aan de buitenbehoeften van uw huisdier te voldoen.
 • Een touw dat aan de bovenkant van de fles kan worden bevestigd, is handiger om overal te dragen of op te hangen.
Bezorgd dat uw hond dorst krijgt tijdens de buitenactiviteiten? De Dogs & Co drinkfles voor huisdieren houdt uw hond gehydrateerd. De fles verdeelt water in de aangesloten minischaal met een druk op de knop en zuigt onafgemaakt water terug in de fles. Super handig en praktisch voor buiten en dagelijks gebruik! 

Kenmerken & Voordelen: 

SNEL & HANDIG: Het enige dat u hoeft te doen, is de waterfles vullen voordat u met uw hond uitgaat, het mondstuk ontgrendelen met de ontgrendelknop wanneer uw hond dorst heeft en de uitgifteknop ingedrukt houden

WATERBESPAREND: Druk gewoon op de uitgifteknop terwijl u de fles rechtop houdt en het water terug in de fles gaat. Op deze manier heeft uw hond altijd voldoende water!

LEKBESTENDIG ONTWERP – een slot en rubberen afdichtring voorkomen waterlekken. Maak je nooit druk over je tas die steeds nat wordt! 

DRAAGBAAR: Dankzij de compacte vorm past de fles overal, of het nu uw rugzak, plunjezak of ergens anders is! Inclusief een eenvoudig te installeren polsband waarmee u de fles kunt dragen zonder dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vasthouden van de fles!

HIGHWAARDIG MATERIAAL - Hoogwaardig ABS-materiaal van antibacteriële kwaliteit, FDA-goedgekeurd, loodvrij en BPA-vrij.

Uiteraard ook goed te gebruiken voor uw kat

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.