Hondenspeelgoed - Frisbee Bal Hondenspeelgoed - Frisbee Bal Hondenspeelgoed - Frisbee Bal Hondenspeelgoed - Frisbee Bal
Hondenspeelgoed - Frisbee Bal Hondenspeelgoed - Frisbee Bal Hondenspeelgoed - Frisbee Bal Hondenspeelgoed - Frisbee Bal
Hondenspeelgoed - Frisbee Bal
0 Review | Review toevoegen
Interactieve spelletjes helpen storend gedrag te verminderen. Deze interactieve hondenbal heeft aan de bovenkant aan twee kanten meervoudig sterk en duurzaam katoenen kauwtouw, waarmee je werp- en ach

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 17,50
€ 12,50
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Interactieve spelletjes helpen storend gedrag te verminderen. Deze interactieve hondenbal heeft aan de bovenkant aan twee kanten meervoudig sterk en duurzaam katoenen kauwtouw, waarmee je werp- en achtervolgingsspelletjes met je huisdieren kunt spelen, die helpen overtollige energie kwijt te raken en verveling tegen te gaan.

Kenmerken :

  • Frisbee Ball - De bal hoeft niet opgeblazen te worden, handig in gebruik. Je kunt hem tot frisbee drukken en uitgooien, hij vliegt drie tot vier seconden en verandert dan automatisch in een bal en valt op de grond. De bal kan gemakkelijk hoger en verder vliegen.
  • Veilig en duurzaam - De bal maakt gebruik van gezonde en milieuvriendelijke PP+ABS materialen, zonder schadelijke coating of gas. Hij is veilig, duurzaam, en kauwbaar.
  • Kauwen en tanden slijpen - Nylon touwen zijn gelijkmatig op het baloppervlak genaaid, wat handig is voor honden om te apporteren, hun belangstelling wekt om te bijten, en hun gebit reinigt door tandsteen, resten of vuil op te ruimen. Niet voor agressieve kauwers.
  • Speel in het water - Het plastic materiaal kan het speeltje gemakkelijk laten drijven. Gooi het speeltje in het water en speel met de honden. Kom dicht bij de natuur en blijf weg van de hitte. Het maakt onze gezichten vol van glimlach, geniet van die kostbare tijd met je huisdier. Een avontuur is het waard om naar uit te kijken!
  • Uniek ontwerp - Het speelgoed is voornamelijk gemaakt van PP+ABS veiligheidsmateriaal, stevig en duurzaam. Krasbestendig, de hond zal niet snel bijten en grijpen om het oppervlak van de bal te beschadigen. Bestand tegen hoge temperaturen, de hitte zal het niet vervormen, en het is geschikt voor ontsmetting bij hoge temperaturen. Het oppervlaktetouw is gemaakt van katoen en nylon, dat gezond is en niet vervuilt.

Productinformatie:

  • Materiaal: Plastic, Nylon, Cotton
  • Gewicht: 261g
  • Kleur: Groen/Roze
  • Afmeting: 14cm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.