Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's
Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's Heartbeat Konijn voor Puppy's
Heartbeat Konijn voor Puppy's
0 Review | Review toevoegen
De heartbeat knuffel is in werkelijkheid een knuffel met een voelbaar kloppend hartje

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 22,50
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 

Honden zijn van nature roedeldieren. Dit wil zeggen dat ze van jongs af aan vanuit instinct naar de moeder en de rest van de roedel toe trekken. Wanneer u een puppy in huis neemt verlaat het dier niet alleen de moeder, maar ook de huidige roedel. Om de puppy op een veilige en gezonde manier te helpen, kan de heartbeat Puppy worden ingezet. Deze knuffel creëert de intimiteit van de moeder door middel van warmte en een gesimuleerde hartslag. Hierdoor wordt uw puppy rustiger en voelt hij zich minder snel alleen, minder angstig en heeft hij minder last van verlatingsangst.

Werking

De heartbeat knuffel is in werkelijkheid een knuffel met een voelbaar kloppend hartje  waar uw jonge pup heerlijk tegenaan kan liggen. De heatbeat knuffel kan uw puppy op 2 manieren kalmeren:

  • Levensechte hartslag: In de buik van de knuffel zit een opening, hier kan het speciale pulserende hartje gestopt worden. Het hartje heeft een voelbare en hoorbare hartslag, en het kalme tempo heeft een rustgevende werking op de pup.
  • Vertrouwde nestgeur: Om de komst van uw nieuwe puppy helemaal goed voor te bereiden, kan de heartbeat knuffel voor de verhuizing in het nest van de puppy gelegd worden. Op deze manier krijgt de Snuggle Puppy de vertrouwde nestgeur, dit zal de pup later helpen bij de verhuizing naar het nieuwe huis.

Geschikt voor:

-jonge puppy's die net naar een nieuwe eigenaar zijn gegaan. Tevens kan de knuffel bij moederloze puppy's dienen als surrogaatmoeder.

Eigenschappen:

  • Een hulpmiddel om uw pup te helpen.
  • Werkt op 2 AAA-Batterijen (zijn niet inbegrepen)
  • Met aan- en uitknop, zo kunt u de knuffel altijd gebruiken wanneer dat nodig is.
  • Wasbaar (zonder hartje)

Maat:

25 x 19 x 19 cm

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.