Voer- en waterbak (excl. RVS bakje) Groen  Voer- en waterbak (excl. RVS bakje) Groen  Voer- en waterbak (excl. RVS bakje) Groen  Voer- en waterbak (excl. RVS bakje) Groen  Voer- en waterbak (excl. RVS bakje) Groen
 Voer- en waterbak (excl. RVS bakje) Groen  Voer- en waterbak (excl. RVS bakje) Groen  Voer- en waterbak (excl. RVS bakje) Groen  Voer- en waterbak (excl. RVS bakje) Groen  Voer- en waterbak (excl. RVS bakje) Groen
Voer- en waterbak (excl. RVS bakje) Groen
0 Review | Review toevoegen
Deze stijlvolle voer- en water bak is een must have voor iedere dierenvriend, maar ook voor degene met het oog voor een stijlvol interieur.

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 24,50
€ 22,00
Prijs per stuk
Het aantal Doggies dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 

Deze stijlvolle voer- en water bak is een must have voor iedere dierenvriend, maar ook voor degene met het oog voor een stijlvol interieur. Het combinatie systeem zorgt ervoor dat deze dispenser zowel een voerbak als drinkbak is voor honden en katten. Deze voer en drinkbak combinatie heeft een ingebouwd systeem waardoor het water automatisch aangevuld wordt door het bijgeleverde waterbol. Dit heeft zowel voordelen voor u als uw trouwe viervoeter.

Automatisch vullend:
Via de bijgeleverde water bol wordt het waterbakje op een constant pijl gehouden, zodat het water schoon blijft, en u niet om het uur het waterbakje hoeft te verversen.

Verstelbaar design:
De vorm van de bak kan worden aangepast naar uw eigen smaak, zodat het helemaal naar uw smaak is.

Hoogwaardig materiaal:
Deze voedsel en water dispenser is gemaakt van het hoogwaardige materiaal polypropyleen. Deze voeder en drink combinatie is dus bedoeld voor de lange termijn! EXCLUSIEF RVS BAKJE

Stijlvol en slim design:
Deze voer en drinkbak combinatie heeft een modieus en neutraal design, waardoor hij nodeloos past bij ieder interieur. Ook is hij slim ontworpen, waardoor hij lastig om te stoten is, en zo min mogelijk ruimte inneemt. Hiernaast wordt de mond van uw huisdier niet helemaal nat tijdens het drinken.

Twee in één design:
Uw huisdier kan hier zo wel uit drinken als uit eten, wat zowel meer comfort voor u als voor uw harige vriend betekent.

Bijgeleverde waterbol:
Bij deze voedsel en water dispenser komt een extra water bol wat geschikt is voor de voedsel en water dispenser, maar ook los of voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

Makkelijk in elkaar te zetten:
De twee in één dispenser is gemakkelijk in elkaar te zetten. Een kind kan de was doen!

✔ Automatisch vullend watersysteem

✔ schoon water voor uw huisdier

✔ niet constant het zelf aanvullen

✔ stijlvol en slim design

✔ geen natte mond tijdens het drinken

✔ twee in één design

✔ bijgeleverde waterbol


Specificaties:

Afmetingen: 22 cm, 22 cm, 21 cm

Gewicht: 250 gram

Materiaal: Polypropyleen

Niet geschikt voor de vaatwasser

Verkrijgbaar in groen of roze

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.